AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK...

Ismerje meg termékeinket!
Mindaz, ami ügyfeleinknek elképzelés, számunkra küldetés. Egy olyan feladat, amely során nemcsak a legapróbb részletekig megvalósítjuk a koncepciót, hanem hozzátesszük azt a pluszt, amitől a termék még jobbá válhat. Ismerjen meg néhányat Ön is a munkáinkból.

ÉLELMISZER / ITAL

Minden termék egyedi csomagolóanyagot igényel, mert más az állaga, eltérő gyártási technológiával készül. Figyelembe kell venni a tárolási körülményeket és az eltarthatósági követelményeket, valamint a fizikai-, kémiai-, biológiai behatásokat. Mindezeket szem előtt tartva ajánlunk fóliatípusokat, egyrétegű vagy laminált szerkezeteket és választjuk ki a gyártás során használt festék, illetve ragasztótípusokat. Az élelmiszerekkel érintkező anyagok tanúsítása, vizsgálata nagyon fontos, szigorú jogi előírások szabályozzák, melyeknek meg kell felelnünk. Ehhez a szegmenshez soroljuk az ásványvizes és üdítőitalos palackok címkéinek gyártását is.

ÁLLATELEDEL

Napjainkban egyre növekszik a kisállattartás kultúrája, ezzel pedig egyenes arányban nő a gyártók és a vevők elvárása is. Nem csupán sokféle ízesített táp csomagolásáról beszélünk, hanem jutalomfalatokról, „nasikról”, amelyekkel kis kedvenceinket kényeztethetjük. A felhasználási területnek megfelelően különböző tulajdonságú fóliatípusokat, kasírozott szerkezeteket kínálunk.

HÁZTARTÁS- ÉS VEGYIPAR

Az ebbe a szegmensbe tartozó termékek mindegyike vegyi anyag, tartalmazhat agresszív összetevőket is, ezért nagyon fontos a helyes fóliatípus és anyagszerkezet kiválasztása. Más csomagolóanyagot igényelnek a kompakt mosóporok, és mást a folyékony mosószerek/koncentrátumok és a nedves törlőkendők. Míg egy por állagú termékhez használhatunk akár egyrétegű fóliatípust is, a folyékony mosó- és tisztítószereket, valamint a nedves törlőkendőket biztonságosabb két vagy háromrétegű szerkezetbe csomagolni. A csomagolás nemcsak tárolja a terméket, hanem védi is a külső behatásoktól. Az utántöltő csomagolás gazdaságosabbá teszi a terméket, illetve környezetvédelmi szempontból is fontos szerepet tölt be.

HIGIÉNIA ÉS SZÉPSÉGÁPOLÁS

A növekvő szépségiparnak ki kell szolgálnia a társadalom egyre fokozódó igényét a jó minőségű, innovatív kozmetikai termékek iránt. Ezt a folyamatot a csomagolóanyag-gyártásban is követni kell. A csomagolóanyagnak egyrészt védeni kell a terméket a külső behatásoktól másrészt a termék összetevőivel szemben is ellenállónak kell lennie. Fontos, hogy a tisztaságot, az egészséges életmódra törekvést közvetítse. Két vagy háromrétegű fóliaszerkezetek alkalmasak az utántöltős és sachet kiszerelések csomagolására, legyen szó akár szappanról, testápolóról vagy tusfürdőről.
© 2017 - Minden jog fenntartva. Nordfilm Packaging Kft.
Adatvédelmi tájékoztató